Utetime med Ringnes

Utetime: Hvordan står det til, og hvordan skal utelivet tilbake til normalen?

March 18, 2021 Ringnes AS Season 1 Episode 1
Utetime med Ringnes
Utetime: Hvordan står det til, og hvordan skal utelivet tilbake til normalen?
Show Notes Chapter Markers

Emma og Hansi har besøk i Ringnes Brygghus av Morten Guldvik og Aksel Steen. Morten er daglig leder i Skagstindgruppen, som driver store serveringsteder som Pokalen Vulkan, Pokalen Barcode, Raadhuset, Krøsset, samt countryfestivalen på Vinstra. Og om ikke lenge skal de også åpne et av Oslos største utesteder Telegrafen. Aksel driver Restauranten Bass og østersbaren Eff Eff i Oslo, og er i ferd med å åpne en ny pizzarestaurant på Grünerløkka. Begge deler sine tanker rundt situasjonen utelivsbransjen står midt oppe i, og hva som skal til for at vi alle skal få et rikt tilbud når pandemien er over.

Regionsdirektør for Oslo og Viken i NHO Nina Solli gjester også brygghus-studioet. NHO jobber nå med en plan for hvordan serveringsbransjen i samarbeid med bransjeforeninger og myndigheter skal komme tilbake til normalen så raskt som mulig. Og ikke minst jobber hun for at bransjen skal få best mulig rammebetingelser i det som vil bli en utfordrende periode, nå som mange har brukt opp all oppspart kapital.

Mikal Tengesdal, innehaver av Melkebaren, den første og største ølbaren i Sandnes er ukens utelivsprofil. Han driver flere utesteder i Sandnes, brygger selv og har sin egen podcast "Ølvertene"

Hvordan går det, Morten Guldvik og Aksel Steen
Nina Solli - "recovery plan" for uteliv
Morten og Aksel om veien tilbake
Ukens profil: Mikal Tengesdal fra Melkebaren i Sandnes